Skip to main content

Formació en enneagrama de la personalitat grup empresarial

Iniciem el mes de maig 2021 rebent un grup d’empresaris compromesos amb el seu creixement i desenvolupament personal.

En aquesta ocasió la proposta formativa ha estat introduir-nos en l’enneagrama de la personalitat, els enneatipus i la forma en què cada un d’ells passa de la passió a la virtut, amb la inestimable companyia de la manada Aura i en col·laboració amb Luís Rodríguez d’Eneagrama Obelisc, expert en Eneagrama.

L’enneagrama és un viatge a través de les diferents facetes de l’Ego, un viatge d’Auto coneixement en què entenem quina és la nostra Passió i els conflictes que aquesta genera, i en el qual veiem el camí per actuar des de la Virtut, generadora de relacions sanes.

Si la persona, davant d’una situació connecta amb la seva passió: Ira, orgull, vanitat, enveja, avarícia, por, gula, luxúria o mandra, ho fa de forma reactiva, aquesta reacció de l’Ego genera en l’altre un sentiment d’estar sent atacat, de manera que es defensarà, entrant en una forma de relacionar-nos poc saludable, poc eficaç i gens productiva.

Al poder comprendre quines són les meves reaccions automàtiques i què les provoca tinc l’oportunitat de canviar i transformar les meves conductes i la meva forma, acostant-nos cada vegada més a les virtuts: Serenitat, humilitat, autenticitat, equanimitat, desafecció, valentia, sobrietat, innocència i acció.

Clarament la diferència entre actuar des de la por a actuar des de la valentia donarà resultats diferents, oi?

Un cop ens podem veure i intuïm per on ens movem, els membres de la manada ens acompanyen a integrar a través de l’aprenentatge experiencial el que hem après, prenent consciència de solucions abans no valorades, propiciant relacions sanes, enriquidores i motivadores. I…com diu una frase cèlebre de Viktor Frankl:

“Quan ja no som capaços de canviar una situació, ens trobem davant el desafiament de canviar-nos a nosaltres mateixos”

Per a més informació contacta amb nosaltres per correu electrònic a formacio.auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin)

www.auracoaching.cat

Deja tu comentario