You are currently viewing Formació enneagrama de la personalitat grup empresarial

Formació enneagrama de la personalitat grup empresarial

Formació en enneagrama de la personalitat grup empresarial

Iniciem el mes de maig 2021 rebent un grup d’empresaris compromesos amb el seu creixement i desenvolupament personal.

En aquesta ocasió la proposta formativa ha estat introduir-nos en l’enneagrama de la personalitat, els enneatipus i la forma en què cada un d’ells passa de la passió a la virtut, amb la inestimable companyia de la manada Aura i en col·laboració amb Luís Rodríguez d’Eneagrama Obelisc, expert en Eneagrama.

L’enneagrama és un viatge a través de les diferents facetes de l’Ego, un viatge d’Auto coneixement en què entenem quina és la nostra Passió i els conflictes que aquesta genera, i en el qual veiem el camí per actuar des de la Virtut, generadora de relacions sanes.

Si la persona, davant d’una situació connecta amb la seva passió: Ira, orgull, vanitat, enveja, avarícia, por, gula, luxúria o mandra, ho fa de forma reactiva, aquesta reacció de l’Ego genera en l’altre un sentiment d’estar sent atacat, de manera que es defensarà, entrant en una forma de relacionar-nos poc saludable, poc eficaç i gens productiva.

Al poder comprendre quines són les meves reaccions automàtiques i què les provoca tinc l’oportunitat de canviar i transformar les meves conductes i la meva forma, acostant-nos cada vegada més a les virtuts: Serenitat, humilitat, autenticitat, equanimitat, desafecció, valentia, sobrietat, innocència i acció.

Clarament la diferència entre actuar des de la por a actuar des de la valentia donarà resultats diferents, oi?

Un cop ens podem veure i intuïm per on ens movem, els membres de la manada ens acompanyen a integrar a través de l’aprenentatge experiencial el que hem après, prenent consciència de solucions abans no valorades, propiciant relacions sanes, enriquidores i motivadores. I…com diu una frase cèlebre de Viktor Frankl:

“Quan ja no som capaços de canviar una situació, ens trobem davant el desafiament de canviar-nos a nosaltres mateixos”

Per a més informació contacta amb nosaltres per correu electrònic a formacio.auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin)

www.auracoaching.cat

Deixa un comentari