Skip to main content

Dissenya el teu projecte emprenedor al costat dels teus cavalls

Amb el Programa Emprèn i el Mètode Aura-Liberty:

Dissenyes el teu projecte professional únic en 11 sessions.

Fas de la teva passió la teva professió recolzat/da per una Coach Especialista Equina i la seva manada de cavalls, en llibertat.

T'endinses en l'aventura de crear noves maneres de relacionar-te amb els teus cavalls alhora que t'alinees amb el teu propòsit vital.

+9

Anys d'experiència

19

Èquids adoptats

Des de 2014 acompanyant a persones amb una metodologia única i acompanyant a cavalls.
Coneix-nos a través d’ells.

Sonia Bascuñana

Equi-Libera

Havia decidit reorientar la meva vida i treballar amb cavalls contribuint al seu benestar, i encara que tenia clar el meu objectiu, faltava conèixer-me a mi mateixa i assimilar els recursos que m'ajudessin a emprendre aquest camí. La formació que vaig realitzar amb la Karin va ser un abans i un després, i a partir del treball realitzat amb ella i els seus cavalls, vaig arrencar la marxa en aquest camí.

Lluís Rodríguez

Eneagrama Obelisc

La meva trobada amb Aura va ser providencial, vaig descobrir altres dimensions del creixement personal i professional que em van portar a transformar aspectes sobre mi mateix i sobre el meu treball. Juntament amb la Karin i la seva manada vam crear una sèrie de tallers per a parelles que van ser revolucionaris descobrint la meva vocació en aquest àmbit: acompanyar a parelles en teràpia.

Laura Riera

FAADA

Aura és un lloc màgic, on els cavalls poden ser cavalls i on es respira amor i felicitat. La tendresa de la Karin la reflecteixen els cavalls en la seva mirada i en tot el seu ser. Passió, agraïment, acompanyament, fortalesa, respecte, compromís…això és Aura per a mi.

Leonor Díaz de Liaño

ADE

Fa molts anys que intento ajudar als cavalls, no sempre és fàcil, i quan trobes a algú màgic que inicia un camí amb ells, aprenent, ensenyant i donant tant amb una generositat sense límits...la vida és una mica més bonica. I Aura la fa bonica per a humans i animals.

El mètode Aura-Liberty es focalitza en tres grans àrees

La teva experiència vital i professional fan únic el teu projecte

T'endinses en una anàlisi exhaustiva de la teva experiència vital i professional, investigues i explores opcions que t'aporten perspectiva per a la presa de decisions posant-les a favor del teu projecte:
Allò que et fa únic/a, fa únic al teu projecte.

Dissenyes pas a pas com emprendre al costat dels teus cavalls

Les noves troballes et proporcionen les eines precises per a dissenyar pas a pas aquest nou i apassionant camí, descobrint possibilitats no valorades fins avui enfocant-les en la teva meta:
Emprendre al costat dels teus cavalls.

La confiança de planificar la transició cap al teu projecte d'emprenedoria

En paral·lel planifiques la transició de la teva vida laboral actual al teu projecte d'emprenedoria: dates, inversions, reubicació dels cavalls, formacions, etc., valorant els possibles impediments amb els quals puguis trobar-te, així com amb els recursos inherents en tu per a superar-los.

Pioners en acompanyament assistit al costat de manada en llibertat. 

Pioners en acompanyament assistit al costat de manada en llibertat. 

Pioners en acompanyament assistit al costat de manada en llibertat. 

Pioners en acompanyament assistit al costat de manada en llibertat. 

Pioners en acompanyament assistit al costat de manada en llibertat. 

La meva història

Adaptació del capítol Karin del llibre Segueix el teu cor.

Sempre dic que si fos un animal seria una formigueta, encara que per a la Brisa, seria una Àguila Real, que pot viure 70 anys, encara que als 40 ha de prendre la decisió de transformar-se o morir. Si decideix transformar-se passa per un dolorós procés de renovació que li permet viure 30 anys més.

Quan vaig conèixer a Brisa, Shanty, Ciro, Escarlata, Paris i Cronos sortia del meu dolorós procés de renovació; als 40, cansada i deteriorada vaig prendre la decisió de transformar-me i compartir la meva vida al costat de cavalls, iniciant un viatge d'autosanació transitant de la meva antiga a la meva nova vida, una etapa en la qual reneixo: deixo la meva feina, em trasllado al camp, els adopto i els porto amb mi.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1: Emprenc el meu gran projecte de vida: Aura!

I des de març 2014 he adoptat i entrat en un programa de rehabilitació a 19 èquids procedents de maltractament, abandonament, explotació i captivitat, retornant aquests meravellosos éssers a viure una vida en llibertat i iniciant una profunda immersió en l'art de l'acompanyament assistit al costat de cavalls, creant una metodologia pròpia basada en la seva llibertat i benestar, amb la qual acompanyo a persones en els seus viatges de vida i en l'exploració de projectes conscients que contribueixen a construir un món millor.

La meva història

Adaptació del capítol Karin del llibre Segueix el teu cor.

Sempre dic que si fos un animal seria una formigueta, encara que per a Brisa, seria una Àguila Real, que pot viure 70 anys, encara que als 40 ha de prendre la decisió de transformar-se o morir. Si decideix transformar-se passa per un dolorós procés de renovació que li permet viure 30 anys més.

Quan vaig conèixer a Brisa, Shanty, Ciro, Escarlata, Paris i Cronos sortia del meu dolorós procés de renovació; als 40, cansada i deteriorada vaig prendre la decisió de transformar-me i compartir la meva vida al costat de cavalls, iniciant un viatge d'autosanació transitant de la meva antiga a la meva nova vida, una etapa en la qual reneixo: deixo el meu treball, em trasllado al camp, els adopto i els porto amb mi.

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1: Emprenc el meu gran projecte de vida: Aura!

I des de març 2014 he adoptat i entrat en un programa de rehabilitació a 19 èquids procedents de maltractament, abandó, explotació i captivitat, retornant aquests meravellosos éssers a viure una vida en llibertat i iniciant una profunda immersió en l'art de l'acompanyament assistit al costat de cavalls, creant una metodologia pròpia basada en la seva llibertat i benestar, amb la qual acompanyo a persones en els seus viatges de vida i en l'exploració de projectes conscients que contribueixen a construir un món millor.

10000
Hores d'acompanyament al costat de manada en llibertat
500
Persones han viscut l'experiència
5
Estrelles a Google

Perquè emprendre sigui una realitat

Centre especialista en acompanyament assistit al costat de cavalls en llibertat.

Enfocats a dissenyar amb tu un projecte d’emprenedoria basada en el benestar dels teus cavalls.

T'acompanyen en aquesta aventura Ayla, Sol, Felipe, Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, India-Marah, Kenia, Llampec, Luna i Nur.

I si ja tens un projecte amb cavalls i vols:

Redissenyar-lo

Idees, planteges i dissenyes un nou projecte amb un nou propòsit.

Especialitzar-lo

Aportes valor específic, concentrant el teu focus en la teva especialitat.

Expandir-lo

Portes el teu projecte al següent nivell.

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Direcció

El Plà del Boix S/N
08180.-Moià
Barcelona
Spain

Dades Contacte

+(34) 667 41 93 05
aura@auracoaching.cat