Skip to main content

Prácticas supervisadas Certificaciones Aura

A cada certificació adquireixes els coneixements teòrics per poder realitzar processos d’acompanyament llargs i complexos i et submergeixes en experiències pràctiques a través de les pràctiques supervisades que formen el cor polsant de la teva formació. Durant els 24 mesos, tens l’oportunitat d’aplicar allò que aprens a l’escola i al costat dels cavalls que t’acompanyen durant tot el trajecte, preparant-te per a quan volis sola/o en el fascinant món d’acompanyar els altres a créixer i desenvolupar-se.

La potència de les pràctiques supervisades rau en:

Experiència pràctica autèntica: Les pràctiques us permeten aplicar directament les eines i tècniques apreses en un entorn real amb els cavalls Aura.

Integració de coneixements: Fusiones la teoria amb la pràctica, consolidant i ampliant la teva comprensió de les disciplines abordades a la certificació.

Desenvolupament d’habilitats pràctiques: Aprens a manejar situacions reals, perfeccionant les teves habilitats de facilitació i adaptació a les necessitats de cadascú i cavall.

Feedback personalitzat: Reps retroalimentació directa i personalitzada d’instructors i companys, enriquint el teu aprenentatge i accelerant el teu creixement com a professional.

Connexió amb els cavalls: Les pràctiques et permeten establir una connexió més profunda i autèntica amb els cavalls, entenent-ne el llenguatge i responent als seus senyals de manera conscient.

Desenvolupament de la intuïció: Aprens a confiar en la teva intuïció interpretant les interaccions entre persones i cavalls, potenciant la teva capacitat per guiar processos d’acompanyament.

Varietat d’escenaris: Les pràctiques supervisades t’exposen a una varietat d’escenaris, preparant-te per abordar diverses situacions que podries trobar a la teva pràctica professional.

Aprenentatge col·laboratiu: Treballes en col·laboració amb altres alumnes, compartint experiències i enriquint la teva perspectiva a través de l’intercanvi d’idees i vivències.

Desenvolupament de l’empatia: En viure en primera persona les sessions al costat dels cavalls, enforteixes la teva capacitat d’empatia, fonamental en l’acompanyament de persones.

Preparació integral: Les pràctiques supervisades et brinden una preparació integral per enfrontar els desafiaments que et trobaràs al món real quan siguis tu la/el coach, permetent créixer com a professional.

Cada pràctica supervisada és una oportunitat inavaluable per aplicar, experimentar i evolucionar en el teu camí cap a convertir-te en un especialista en acompanyament assistit amb cavalls.

Submergeix-te en aquesta experiència única i descobreix el poder transformador d’aprendre amb els cavalls Aura!

Infórmate por e-mail a formacio@auracoaching.cat o por teléfono al 667 41 93 05 (Karin)

www.formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario