Skip to main content

Vam finalitzar Formació Aura Nivell I Iniciació promoció 2020-2021. Els i les estudiants viuen en la seva pròpia pell la complexitat d’aquesta professió.

Acompanyar altres a créixer requereix un compromís pel mateix creixement personal i espiritual per part del professional que facilita la sessió; requereix un estudi constant en diferents disciplines: Coaching, PNL, Constel·lacions, Eneagrama … i a més a més sobre cavalls, la seva naturalesa, les seves cures, saber llegir-los i percebre’ls, saber interaccionar amb ells per proporcionar la màxima seguretat als nostres clients.

És un autèntic privilegi veure evolucionar a cadascú dels i les estudiants, cadascú amb un projecte de vida a desenvolupar i del qual formem part, sigui en major o menor mesura.

Cada alumne que transita la seva formació a Aura deixa en nosaltres una miqueta de si, així com es porta una miqueta de nosaltres.

Un intercanvi sanador i enriquidor que ens eleva.

Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, Índia-Marah, Llampec, Lluna i jo us donem les gràcies i us animem a practicar, practicar i practicar perquè la qualitat del vostre treball sigui immens.

Si vols formar-te amb nosaltres et convidem a visitar l’Escola Aura: formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario