Skip to main content

Què passa en finalitzar la teva Certificació en acompanyament assistit al costat de cavalls?

Aquest moment marca la fi d’una etapa formativa intensiva i el començament del teu camí com a Coach especialista equí, des d’un enfocament tan únic com transformador.

1. Certificació d’excel·lència: Un cop hagis completat els tres nivells formatius i les pràctiques supervisades, rebràs el teu certificat com a Coach Especialista Equí. Aquest document acredita el teu mestratge i competència en l’art de l’acompanyament assistit juntament amb cavalls.

2. Oportunitats laborals: La teva certificació t’obre portes a l’emocionant camp de l’acompanyament assistit amb cavalls. Des d’establir la teva pròpia pràctica privada amb els teus cavalls fins a col·laborar amb organitzacions dedicades al benestar de les persones a través de la interacció amb cavalls.

3. Actualitzacions i esdeveniments exclusius: Et mantens connectat/da amb Aura a través d’esdeveniments exclusius, seminaris, etc. Com a certificada/o tens accés a recursos continus per continuar aprofundint en el teu coneixement i habilitats.

4. Acompanyament continu: La relació amb Aura no acaba amb la certificació. Oferim programes d’acompanyament continu per donar-vos suport en la vostra aventura professional, proporcionant-vos mentories, tallers i recursos addicionals.

5. Reconeixement: La certificació Aura és reconeguda, brindant-te un suport a la teva àrea d’influència i facilitant el teu reconeixement com a professional altament qualificat en aquesta àrea.

6. Contribució al benestar: Com a Certificada/da Aura, tindreu l’oportunitat de contribuir significativament al benestar de les persones i dels cavalls, utilitzant les vostres habilitats per acompanyar els altres en els vostres viatges d’autodescobriment a través de la connexió única amb els cavalls.

7. Accés a nous coneixements: La certificació et proporciona una base àmplia i sòlida, encara que l’aprenentatge continua tenint accés preferencial a cursos per expandir i perfeccionar les teves habilitats.

8. Participació en esdeveniments Aura: Participa en esdeveniments exclusius organitzats per Aura, on podràs compartir experiències, conèixer altres professionals del camp i submergir-te en les darreres tendències i enfocaments en l’acompanyament assistit amb cavalls.

9. Transformació personal i professional: Més enllà de les habilitats adquirides, la certificació Aura impulsa una transformació profunda tant a nivell personal com professional, equipant-te amb les eines necessàries per marcar una diferència significativa a la vida de les persones a través de la connexió única amb els cavalls.

En finalitzar la certificació, et convidem a fer el següent pas i a continuar explorant les vastes possibilitats que s’obren davant teu.

Felicitats novament pel teu èxit i benvingut a la comunitat Aura, professionals apassionats!

Visita: Certificació Aura

Deja tu comentario