Skip to main content
Formacions AuraVideos

Etologia del cavall

By 20/10/2021setembre 13th, 2023No Comments2 minutos de lectura
L’etologia és la ciència que estudia el comportament dels animals, especialment en el seu medi natural. Si volem assegurar el benestar dels nostres cavalls o senzillament conèixer com són en llibertat i quals de les condicions de la vida en llibertat hauríem de tenir en compte per al seu benestar en no llibertat, aquest curs sobre etologia equina és essencial.Després d’anys convivint entre cavalls, estant al seu costat en la seva recuperació física, psíquica i emocional a causa del maltractament i l’abús infringit per part de l’espècie humana, he anat aprenent infinitat de coses sobre ells. Potser la més important és que en el cor de tot cavall resideix un instint salvatge inalterable, i per a aconseguir un benestar ple és imprescindible garantir les condicions de vida que corresponen a el seu estat salvatge.

Aquest curs destil·la els coneixements que he anat adquirint al llarg dels anys en formacions, clinics especialitzats, molta lectura i recerca, gràcies a grans professionals amb infinita saviesa i sobretot a través de l’après en el dia a dia.

Brisa i Cronos van ser els meus dos grans mestres, ara ja no estan, i han pres el relleu Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, l’Índia-Marah, Llampec i Lluna els qui m’ensenyen el que significa ser un èquid.

Què aprendràs?

  • Les necessitats naturals del cavall
  • Les necessitats sensorials del cavall
  • La vida social del cavall en estat salvatge
  • Com aplicar l’etologia a la vida no salvatge

Descripció

Aquest curs consta de quatre mòduls, al llarg dels quals aniràs endinsant-te en el meravellós i fascinant món dels èquids. Cada mòdul està il·lustrat amb imatges, així com amb vídeos per a poder transportar-te a la vida en ramat i tenir una visió global del realment important per a un cavall.

Dirigit a amants dels cavalls; a aquelles persones que volen incorporar en les seves sessions d’acompanyament als cavalls, ja que conèixer-los en profunditat és el primer pas per a iniciar una marxa junts; per a aquelles persones que tenen cavalls i volen investigar sobre ells per a millorar la seva qualitat de vida; i dirigit a aquelles persones que ni tenen ni saben sobre cavalls i senten curiositat i volen conèixer-los.

Esperem conèixer-te molt aviat!

Accedeix a aquest curs a través de la nostra escola:www.formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario