Skip to main content
L’etologia com a camí per a proporcionar benestar als cavalls
L’etologia, ciència que estudia el comportament dels animals, cobra vida en aquest curs dissenyat per a aquells que volen comprendre a fons aquests majestuosos éssers al seu entorn natural.Si anheles garantir el benestar dels teus cavalls, vols conèixer més sobre el seu comportament en llibertat per aplicar-lo en condicions de vida controlades, aquest curs d’etologia equina és essencial.  Submergeix-te en un viatge d’aprenentatge que combina anys d’experiència convivint amb aquests animals, participant en la recuperació física, psíquica i emocional després d’haver patit maltractament i abús humà.Descobriràs l’essència dels cavalls i entendràs que al cor de cadascun resideix un instint salvatge inalterable. Per aconseguir un benestar ple, és crucial garantir les condicions de vida que s’alineïn amb el seu estat natural. Aquest curs destil·la coneixements acumulats al llarg dels anys, provinents de formacions especialitzades, clínics, àmplia lectura i profunda investigació.

Els meus tres grans mestres, Brisa, Cronos i Merlot, han deixat el seu llegat, i ara Ayla, Sol, Felipe, Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, Índia-Marah, Kènia, Llampec, Lluna i Nur continuen ensenyant-me el significat de ser un èquid. Uneix-te a nosaltres i descobreix com pots millorar la vida dels teus cavalls a través de l’entesa profunda del seu comportament natural. Inscriu-te ara i endinsa’t a l’apassionant món de l’etologia del cavall!

Què aprendràs?

  • Les necessitats naturals del cavall
  • Les necessitats sensorials del cavall
  • La vida social del cavall en estat salvatge
  • Com aplicar l’etologia a la vida no salvatge

Descripció

Una immersió en el món captivant dels èquids mitjançant els quatre emocionants mòduls d’aquest curs. Cada mòdul ofereix una experiència enriquidora amb imatges vibrants i vídeos evocadors que et transportaran a la vida en manada, donant-te una visió completa del que realment és essencial per al benestar dels cavalls.

Aquest curs està dissenyat per a amants dels cavalls, persones apassionades que desitgen incorporar un coneixement profund en les seves interaccions amb aquests nobles animals. És el primer pas per iniciar una connexió significativa amb ells, ja siguin part de sessions d’acompanyament o simplement una font d’inspiració per a aquells que comparteixen la seva vida amb aquests majestuosos équids.

És també una oportunitat imperdible per a propietaris de cavalls que desitgen explorar a fons el món equí i per millorar la qualitat de vida dels seus companys. No importa si ja tens cavalls o si ets un complet desconegut en aquest fascinant món, aquest curs està dirigit a tothom amb una curiositat latent per conèixer i comprendre aquests animals extraordinaris. ¡No deixis passar aquesta oportunitat! Inscriu-te ara i comença el teu viatge cap a una comprensió més profunda dels èquids.

Esperem conèixer-te molt aviat!

Accedeix a aquest curs online o presencial a través de l’Escola Aura: www.formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario