Skip to main content

Cronos: El meu cavall alat

Avui, 07 d’abril de 2021 he hagut de prendre la decisió de dormir-te per sempre, ja estàs al costat de Brisa, tots dos sobrevolant el cel d’Aura i ens observeu des de les altures.

Vola el meu cavall alat, vola el més alt que puguis, fins a arribar a tocar al mateix pare Sol.
Obre les teves immenses ales i expandeix el poder del teu Ser.

Saps que confio en la vida i els seus processos, saps que se que la mort és part de la vida, saps que crec fermament que aquest era el teu destí, el teu moment, i saps que ho accepto; així i tot, comparteixo amb tu l’esquinç que sento per dins amb la teva marxa.

Abans d’anar-te’n em vas dir: “ens veiem en la propera”, i sens dubte així serà.

Avui et dic fins aviat el meu gran Cronos, el meu gran Pegassus.
Karin

Avui 26.04.21 Senda Animal ha contactat amb tu, i amb el teu permís comparteixo el missatge que m’has fet arribar a través d’ella:

“La natura en estat pur. En la seva versió més dura. D’un acte tan normal i insignificant, un poderós succés ens mostra que les coses més petites poden produir canvis vitals i transcendentals, canvis que facin un gir de 360º a la teva vida Karin.

Observa les coses petites i veu en elles la grandesa. Sento el teu dolor per la meva marxa, perquè ja no estic. La connexió que s’estableix amb un cavall, quan és real i conscient, és profunda, mística, intensa i inigualable a cap altre animal amb els que acostumeu a fer vincle.
Quan marxem, el vostre cor s’encongeix com mai. I aquesta és una gran ensenyança que portem els cavalls: la fortalesa dels vincles.

Sempre estaré Karin. Busca’m i em trobaràs. Busca’m a les pedres, al sòl que sosté les teves passes connectades, als arbres, al sol, a la pluja….Allà m’hi trobaràs.

Tornaré al teu costat. Busca’m i em trobaràs en la brillantor d’uns ulls.

He estat lliure amb tu i ara volo amb ales ben desplegades”.

GRÀCIES SEMPRE, Cronos

Deja tu comentario