Skip to main content

Finalitzem Nivell II Formació Aura

Embarcar-se a la Certificació Aura és endinsar-te en una aventura única de descobriment personal i desenvolupament professional. Cada etapa del programa ofereix coneixements teòrics alhora que experiències enriquidores que transformen tant els alumnes com els seus futurs clients. Explorem els beneficis que cada nivell aporta, no només per al projecte personal de l’alumne, sinó també per al benestar dels qui cercaran el seu acompanyament en un futur.

Nivell I Iniciació: Fonamentant les bases

Al primer nivell, experimentes una profunda connexió inicial amb el ramat Aura. Aprens les bases fonamentals de l’acompanyament assistit amb cavalls i estables les pedres angulars pel teu projecte professional. La connexió única amb aquests meravellosos éssers es converteix en el catalitzador cap a especialitzar-te a acompanyar els altres a créixer a través dels cavalls.

Beneficis:

Estableix les bases de les disciplines clau: etologia del cavall, coaching, PNL i Enneagrama.
Desenvolupar habilitats inicials de comunicació i interacció amb els cavalls.
Et submergeixes en la metodologia Aura i la seva aplicació pràctica.

Nivell II Expert: Aprofundint en l’experiència

El segon nivell us porta a un nivell d’exploració més profund. Aquí, experimentes la riquesa de la interacció amb cavalls mentre aprofundeixes en disciplines com les Constel·lacions, la intel·ligència emocional i la comunicació no verbal, eines vitals per fonamentar processos llargs i complexos. Aquest nivell amplia la teva comprensió sobre la feina.

Beneficis:

Continues endinsant-te en el coneixement de disciplines importants per a l’acompanyament.
Desenvolupar habilitats avançades en la interacció amb cavalls.
Integres noves temàtiques i enfocaments per a la pràctica professional.

Nivell III Especialització: Culminant al mestratge

Al tercer nivell, aconsegueixes la cúspide de la teva formació amb l’especialització. Aquí, es fusionen totes les disciplines apreses per fer un full immersion a la part més intrínseca i subtil de l’Art que és acompanya als altres a créixer.

Beneficis:

Especialitzar-te en processos d’acompanyament.
Integrar les disciplines a la pràctica professional.
Desenvolupar un enfocament únic i personalitzat al teu projecte.

Beneficis transversals per a tu com a coach especialista equí i per als teus futurs clients:

Connexió autèntica amb els teus clients: La Certificació Aura mostra com treballar amb cavalls i connectar autènticament amb les persones. Aprens a llegir les necessitats dels teus clients i a acompanyar-los mitjançant processos d’autodescobriment significatius.

Impacte profund i durador: La metodologia Aura, combinada amb l’experiència pràctica, permet crear experiències transformadores per als teus futurs clients. L’enfocament holístic assegura un impacte profund i durador a la vida dels que busquen aquest tipus de servei.

Confiança en la pràctica professional: La certificació brinda coneixements i confiança. Els alumnes es graduen com a professionals competents i assegurances de liderar el seu projecte, llestos per acompanyar els altres.

Projecte professional amb sentit i propòsit: La certificació t’inspira a engegar un projecte que tingui sentit i tingui propòsit. És una professió totalment vocacional per poder-la al servei dels altres, cada persona des de la seva pròpia essència.

Diversitat i flexibilitat a la pràctica: L’àmplia gamma de disciplines i enfocaments apresos durant la certificació et permet adaptar-te a les necessitats individuals dels teus futurs clients. La flexibilitat i la diversitat a la pràctica són pilars clau per a l’èxit continu.

Un programa educatiu i una experiència transformadora!

www.auracoaching.cat

Deja tu comentario