Skip to main content

Presentació escola Aura

Descobreix el teu poder com a arquitecte/a del teu destí a l’Escola Aura

Us convidem a ser l’arquitecta, l’arquitecte del vostre destí, proporcionant-vos les eines per dissenyar tant el vostre projecte vital com el vostre projecte emprenedor fent de la vostra passió pels cavalls la vostra professió. Cada formació és una oportunitat per esculpir el teu camí, fusionant la força creativa de la natura la poderosa i fascinant energia de cavalls que viuen en llibertat.

Formacions per dissenyar el teu projecte vital

A les nostres formacions de creixement personal, et converteixes en l’arquitecta, l’arquitecte de la teva vida. A través de la Metodologia Aura i cadascuna de les seves disciplines t’aporten el que cal per dissenyar el pla i construir l’estructura de la teva existència des dels fonaments. Els cavalls en llibertat es converteixen en els teus aliats, inspirant-te a dissenyar capa rere capa des de la teva veritable essència i en connexió amb la vida.

Dissenya la teva vida segons els teus somnis i aspiracions, aprèn a co-crear al costat del ramat Aura, els teus guies i mestres en aquesta travessia.

Formacions de desenvolupament professional: Fes de la teva passió la teva professió

A les nostres formacions de desenvolupament professional, et brindem les eines per fer de la teva passió pels cavalls la teva professió. Des de la iniciació fins a l’especialització, cada nivell és un pla detallat per esculpir el projecte emprenedor. Els cavalls, els teus companys de disseny, t’inspiren a donar forma a un projecte amb sentit i propòsit.

Dissenya el teu camí professional fusionant el teu amor per ells amb la teva veritable vocació.

Experimenta la fusió entre creativitat i connexió:

A l’escola Aura, la creativitat es troba amb la connexió autèntica. Imagina la teva vida com una obra mestra on cada experiència d’aprenentatge i cada interacció amb els cavalls és una pinzellada única que dona vida a la teva creació.

Dissenyeu el vostre destí: Sentiu la llibertat de ser l’arquitecta, l’arquitecte de la vostra vida. Descobreix el poder de l’autenticitat, la connexió i la creativitat a cada moment del teu viatge a l’Escola Aura.

Benvinguda a un món on els teus somnis es converteixen en plans, i els teus projectes, en construccions!

Aquí tens l’enllaç a l’escola: formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario