Skip to main content

Desperta com a Coach del canvi: Certificació Aura per a apassionats de l’acompanyament i dels cavalls.

A l’Escola Aura, us estenem la invitació a convertir-vos en el coach del canvi i portar la vostra passió pels cavalls i per les persones a un nou nivell a través de la Certificació Aura.

Descobriu la vostra veritable vocació en l’acompanyament a persones: Aquesta certificació de 24 mesos és una oportunitat única per als apassionats del món cavall que volen endinsar-se en l’art de l’acompanyament a persones. Des del Nivell d’Iniciació fins a l’Especialització, cada fase us equipa amb les habilitats necessàries per ser un coach integral en el procés de transformació de les persones.

Fes de la teva passió un instrument de canvi: A Aura, no només explores el teu amor pels cavalls a través del benestar; aprens a convertir aquesta passió en una poderosa eina de canvi. El Nivell d’Expert us submergeix en cada disciplina, mentre l’Especialització en el Nivell III us porta a la part més complexa i intrínseca de les diferents disciplines de què es compon la formació. És una gran aventura cap a la professionalització a l’art d’acompanyar persones a través de la connexió amb els cavalls.

Aprèn de la rajada, sigues el Coach que hi ha en tu: La certificació no només et brinda coneixements; us convida a experimentar. A cada nivell, a cada mòdul, t’endinses en pràctiques supervisades a Aura. Peu a terra, connectant Ser a Ser, desenvolupes un profund coneixement sobre tu mateix/a i sobre la psicologia equina. Nivell rere nivell, no només et converteixes en un coach, sinó que també gestes una connexió única amb els companys d’equip: els èquids.

La Màgia de la Metodologia Aura: Imagina una metodologia que entrellaça Coaching, PNL, Constel·lacions, Intel·ligència Emocional, Enneagrama de la Personalitat, Coherència Cardíaca i Comunicació no Verbal, sempre interactuant amb cavalls en llibertat. Els cavalls Aura es converteixen en els teus aliats en aquesta màgica travessia. Són éssers amb poder de moviment, acció, expressió i decisió, reflectint la mateixa potència que descobriràs en tu mateix/a.

Modalitats flexibles, oportunitats úniques per a apassionats de l’acompanyament: Comprenem la importància de la flexibilitat per a aquells que volen ser coaches de transformacions. Pots triar entre modalitats setmanals, de cap de setmana o intensives, adaptant-te al teu ritme de vida. A més, oferim finançament sense interessos des d’avui fins al final de la certificació.

Notes Importants:

Oferim només 6 places per grup, seleccionant amb cura cada candidatura.
És imprescindible tenir experiència provada amb cavalls amb maneig peu a terra.
Durant els tres nivells, se sol·liciten lectures, treballs de recerca i pràctiques, garantint una formació completa i enriquidora.
Embarca’t a la Certificació Aura, on l’art de ser el coach del canvi es fusiona amb la màgia d’acompanyar els altres a través de la connexió amb cavalls. Desperta el teu potencial i sigues el coach que facilita el canvi amb Aura!

Demana més informació per mail a formacio@auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin)

Formació impartida per:

Karin Cánovas. Especialista en acompanyament assistit juntament amb manada de cavalls en llibertat a través de Coaching, PNL, Constel·lacions, Intel·ligència Emocional, Comunicació no verbal i Coherència cardíaca.

Luis Rodríguez. Psicoterapeuta, Trainer a PNL, professor acreditat a Eneagrama de la personalitat i director a Eneagrama Obelisco.

Irene Funes. Analista i investigadora en comportament no verbal. Comunicadora i escriptora.

Mayte Roger. Hearth Math Certified Trainer, Equinisity Healing Certified, Coach amb cavalls i Practitioner al PNL.

 

Deja tu comentario