Skip to main content

Avui ens endinsem en el poderós món de l’automotivació, un ingredient essencial per caminar.

Alguna vegada t’has sentit estancada o lluitant per trobar la motivació per avançar cap als teus objectius i somnis? Explorem com encendre l’espurna de l’automotivació i mantenir-la cremant en tot moment.

L’automotivació és el motor intern que t’impulsa a superar obstacles, seguir els teus somnis i assolir els teus objectius. És la força que et sosté quan enfrontes desafiaments, t’ajuda a mantenir-te enfocada/o en els teus objectius i t’inspira a continuar endavant fins i tot quan les coses es posen difícils.

Et plantejo alguns exercicis pràctics per cultivar l’automotivació:

Visualitza els teus somnis: Dedica temps cada dia a visualitzar els teus objectius i somnis. Imagina vivament com et sentiràs en aconseguir-los i utilitza aquestes imatges com a font d’inspiració per mantenir la teva motivació enlaire.

Crea un pla d’acció: Desglossa les metes en passos concrets i assolibles. Estableix un pla d’acció clar i detallat i compromet-te a seguir-lo pas a pas. Celebraràs cada petit avenç que t’acosti al teu objectiu final.

Conrea una mentalitat positiva: Practica l’autocura i el pensament positiu. Envolta’t de persones i entorns que t’inspirin i et motivin. Conrear una mentalitat positiva t’ajuda a superar els desafiaments amb gràcia i determinació.

Troba el teu per a què: Connecta amb el teu propòsit més profund i descobreix el motiu pel qual els teus objectius són importants per a tu. Recordar el teu “per a què” t’ajuda a mantenir la motivació quan les coses es posin difícils.

Celebra el teu progrés: Reconeix i celebra cada èxit, per petit que sigui. Reconèixer el teu progrés et recordarà com has arribat lluny i et motivarà a seguir avançant cap a les teves metes.

I també et plantejo possibles preguntes a fer-te:
1.- Quines activitats solia gaudir fent que ara ja no m’interessen tant?
2.- Quines metes o somnis tenia en el passat que semblen inabastables ara?
3.- Quins aspectes de la meva vida actual em fan sentir insatisfeta o desmotivada?
4.- Hi ha algun esdeveniment recent o canvi a la meva vida que pugui haver afectat el meu nivell de motivació?
5.- Què m’impedeix prendre mesures per assolir els meus objectius?
6.- Quins pensaments o creences negatives tinc sobre mi o sobre les meves capacitats?
7.- Quin és el propòsit o la passió que m’impulsa a la vida?
8.- Què puc fer per recuperar la motivació i la passió per les coses que solien importar-me?
9.- Quines activitats o pràctiques solien ajudar-me a mantenir-me motivada/o en el passat?
10.- Quins canvis puc fer a la meva vida per alinear les meves accions amb els meus valors i metes?

Desperta el teu poder interior i aconsegueix noves alçades!

Ha arribat el moment d’encendre l’espurna de l’automotivació i portar el procés personal a noves altures. Amb una actitud positiva, un pla d’acció clar i una determinació indestructible, estàs a punt per conquerir els teus somnis més audaços.

Testimoni Maria R.

Vaig arribar a Aura molt desmotivada, esgotada i summament frustrada, al llarg del procés vaig anar trobant el motiu de la meva existència. Cada sessió m’ha ajudat a aprofundir en el meu autoconeixement, a guanyar confiança en les meves habilitats úniques i a prendre partit a la meva pròpia vida. Ja no visc tement el futur, visc el present. Vaig trobar inspiració, suport, acompanyament, i les eines necessàries per viure la meva vida.
Gràcies Karin, gràcies, manada.

Ens veiem al camí de l’automotivació, on cada pas t’acosta una mica més a la realització dels teus somnis. Mantingues viva la flama de l’automotivació en el teu cor, ell guia el teu caminar.

T’invito a visitar les Sessions Aura

Deja tu comentario