Skip to main content

Emprendre amb Propòsit: El Futur

En un món cada cop més competitiu i canviant, els emprenedors d’avui dia es troben amb el desafiament de ser capaços de trobar un propòsit en emprendre. L’emprenedoria amb propòsit vol dir centrar-te en els resultats positius per a persones, organitzacions i entorn. És una mentalitat de creixement l’objectiu de la qual no és l’acumulació de riquesa, sinó la creació de solucions innovadores per millorar la vida dels altres. Aquesta mentalitat basada en la integritat i la intenció de servir està guanyant cada cop més impuls.

Què vol dir emprendre amb propòsit?

Emprendre amb propòsit significa tenir una veritable passió, ja sigui construir una marca, solucionar un problema o impactar positivament la comunitat. Significa estimar el que fas per sobre de tot, seguir el teu cor i creure en la importància de la teva feina. Emprendre amb propòsit tracta de tenir un objectiu de llarg termini i centrar-se en la satisfacció dels clients, l’ètica de l’empresa i l’impacte positiu a la societat.

Si vols emprendre amb propòsit:

1. Compromet-te amb la teva Idea.
L’emprenedor amb propòsit no sol trobar una idea per generació espontània. La idea d’emprenedoria ve de lluny, té coherència amb la seva vida i és un tema que li ha interessat constantment. És important assegurar-te que la teva idea és una cosa que realment t’apassiona, és una cosa que crea un sentiment de propòsit per a la teva emprenedoria.

2. Busca el teu propòsit.
És vital concentrar-te a trobar el teu propòsit abans de començar el teu projecte. Pensa en somnis, metes i objectius que desitges assolir, específicament en l’impacte positiu que vols tenir a la societat. Això t’ajudarà a mantenir-te motivat per continuar avançant en el teu projecte.

3. Estableix una cultura ètica.
Un cop hagis descobert el teu propòsit, és rellevant establir una cultura ètica dins de la teva empresa. Aquesta cultura ha de tenir una orientació unificada cap a l’assoliment dels objectius que en darrera instància impulsaran la teva emprenedoria cap endavant.

4. Connecta la teva emprenedoria amb el teu propòsit.
Connecta de manera fluida la teva emprenedoria amb el teu propòsit sense permetre que els diners siguin l’objectiu principal, ja que el propòsit és el foc que t’impulsa a continuar endavant. Si guanyes diners a través de la teva feina, és genial, encara que els diners no haguessin de ser l’objectiu principal.

5. Sigues flexible.
La flexibilitat és una de les claus per a l’èxit en l’emprenedoria amb propòsit. No sempre trobaràs la solució ideal a la primera. El camí cap a l’èxit es pot veure obstaculitzat per molts desafiaments, però la flexibilitat et permetrà trobar solucions innovadores perquè el teu negoci continuï creixent.
Tots els emprenedors poden emprendre amb propòsit.
En aquest punt de la història, els emprenedors, grans i petits, parlen del seu propòsit i, el que és més important, estan intentant posar-lo en acció. Des d’empreses tecnològiques fins a les més tradicionals, l’emprenedoria amb propòsit està guanyant terreny al món dels negocis.

Emprendre amb propòsit va sobre trobar un significat a la teva feina, va sobre buscar un propòsit més gran que l’acumulació de riqueses. Això suposa un canvi radical en la manera com penses sobre l’emprenedoria i és un pas fonamental cap a un món més just i equitatiu.

Si vols ser un emprenedor amb propòsit, recorda donar prioritat a la teva vocació, als beneficis que pugui proporcionar el teu projecte i assegura’t que totes les teves accions tenen un propòsit i un significat. Emprendre amb propòsit és la manera d’assegurar-te que la teva emprenedoria tingui un impacte durador i positiu en la societat on vius i treballes.

Si la idea d’emprendre es fa present en tu.
Si fer un món millor d’aquest món és important
Si marcar la diferència posant el teu do al servei dels altres és valuós.

Contacta’s a aura@auracoaching.cat o Per telefon al +34 667 41 93 05 (Karin)

Deja tu comentario