Skip to main content

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor. 

Segueix el teu cor

Segueix el teu cor és el missatge dels primers èquids que van formar la manada Aura:
Brisa, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Paris, Cronos i Luna.

Aquest llibre, el primer de la trilogia, recull les seves vivències fins al moment en què es van trobar per a formar part d'aquesta gran família.

Vivències íntimes expressades des de la humilitat, des d'un profund sentir, des d'un gran respecte i amor cap a la vida i cap als éssers que habiten en ella.

Una lectura per a prendre consciència del que viuen milions d'èquids en aquest món, per a connectar amb la saviesa de la naturalesa, per a deixar-se sentir i per a prendre acció.

Sobre l'escriptora

Karin Cánovas Bono és una apassionada dels cavalls, summament compromesa amb una de les seves missions de vida: l'adopció d'èquids procedents de maltractament, abandonament, explotació i captivitat.

Gestionant la seva recuperació física, psíquica i emocional, oferint les cures necessàries a cadascun dels membres de la manada, a través d'una vida en llibertat.

Compartint cada dia de la seva vida al costat d'ells, aprenent de cada experiència.

Dedicant-se a acompanyar a persones en els seus viatges de vida des de 2014, impartint formació especialitzada en acompanyament assistit al costat de cavalls des de 2017 i acompanyant a emprendre projectes en els quals participen èquids.

Olga Cajal

Què passaria si els animals poguessin expressar-se com un ésser humà? I ens expliquessin les seves emocions, els seus sentiments, la seva història, la seva vida. Aquest llibre va de 8 històries equines, històries reals, històries que no et deixen indiferent, et fan vibrar i sentir en el més profund de l'ésser. Va de l'AMOR, de la maternitat, de la generositat, de la por, de la solitud, de la pèrdua, tot expressat des de la protagonista, Brisa, una egua blanca, que no ho va tenir gens fàcil, però que al final dels seus dies va poder assaborir la felicitat i l'alegria de poder viure una vida equina i en llibertat.
Un llibre que m'ha deixat empremta, és dur però magnífic i molt recomanable si vols llegir una cosa diferent.

Silvia Riu

El vaig començar i el vaig acabar perquè em va atrapar de tal manera que no podia deixar de llegir.
Pluja d'emocions, tendresa, admiració, impotència, ràbia, dolor, llàgrimes; se'm trencava el cor…la raça humana hauria d'aprendre de la naturalesa, i sobretot, d'aquests increïbles animals. Només ho aconseguirem quan prenguem consciència que no tot val, que el respecte és la base.
Un llibre recomanable al mil per mil tant si t'agraden els cavalls com si no, perquè no et deixarà indiferent.

Lurdes Ortiz

Un llibre escrit des del cor que et porta des de les primeres línies a infinitat d'emocions.
Et porta a entendre com se senten els cavalls i la seva capacitat per a viure, recuperar-se i que l'amor tot ho pot. Un llibre guaridor que no et deixa indiferent. Gràcies Karin per donar-los veu, per compartir i per fer possible que tornin a ser els cavalls que sempre han estat…
Espero de tot cor que segueixis amb la teva sorprenent labor per a acostar-nos als cavalls i així poder continuar creixent. Gràcies!

Històries plenes de sentit expressades per autèntics supervivents.

Amb profunds missatges per a l'ànima.

El 100% dels beneficis d'aquest llibre van íntegrament a la cura i manutenció de la manada Aura