Skip to main content

A la fascinant aventura que és viure, cada persona és arquitecta de la seva vida, esculpint el seu destí a través de cada elecció, de cada vivència, de cada aprenentatge. Com a explorador/a de la teva pròpia existència, la veritable aventura comença quan decideixes formar-te en tu, ser experta/o en tu.

Un camí cap a l’autenticitat i la plenitud, és com obrir la porta a un vast univers de possibilitats on cada dia és una nova pàgina al llibre de la teva història, i qui millor per escriure aquesta història que tu mateixa/o?

La vida és una obra d’art en constant creació, i cada experiència, sigui desafiant o exaltant, contribueix a crear un llenç únic i a descobrir les joies ocultes del teu ésser interior.

L’autoconeixement com a base d’una vida significativa

A la construcció de qualsevol edifici sòlid i durador, la qualitat dels fonaments és essencial. De manera semblant, l’autoconeixement actua com la base sobre la qual construïm la nostra vida. Conèixer les teves fortaleses, debilitats, somnis i valors et permet prendre millors decisions i alinear les accions amb les metes i els somnis més profunds.

És com tenir un mapa detallat en un viatge desconegut; guiant-te a través de les diferents cruïlles, t’ajuda a celebrar els èxits aconseguits i t’assegura de no perdre’t en el camí. En entendre’t, et converteixes en arquitecte/a mestra/o, dissenyant cada pas amb confiança i convicció, i creant experiències enriquidores i motivadores.

La brúixola interna: navegant per les aigües del propòsit

En submergir-te a les aigües de l’autoconeixement, descobreixes la teva brúixola interna, apuntant cap al teu veritable nord: el teu propòsit vital. Cada persona té un propòsit únic, una contribució especial al món que només pot descobrir quan explora els racons més profunds del seu Ser. És vital desentranyar els misteris del teu ésser interior per il·luminar el teu caminar. I per això comparteixo amb tu algunes preguntes fonamentals a l’hora de determinar el teu grau d’autoconeixement:

Quins són els meus valors fonamentals? Fes una llista identificant els principis que consideres essencials a la teva vida. Exemple: L’honestedat és fonamental per a mi. Sempre m’esforço per ser transparent i actuar amb integritat a les diferents àrees de la meva vida. I què passa quan no soc honesta/o i no actuo amb integritat?

Quins són els meus èxits i aprenentatges més grans fins ara? Reflexiona sobre els teus èxits i les lliçons que has extret de les teves experiències. Exemple: El meu èxit més gran va ser fer de la meva passió la meva professió. Vaig aprendre que la perseverança i l’enfocament són clau per assolir metes a llarg termini.

Quines activitats m’apassionen i em fan sentir viva/o? Descobreix les activitats que generen entusiasme i plenitud. Exemple: La fotografia és la meva passió. Cada cop que estic darrere de la càmera, sento una connexió única amb el món que m’envolta. I reflexiona sobre què passa quan no ets en connexió amb aquesta passió.

Com puc utilitzar l’estrès i les situacions difícils? Examina els mecanismes d’afrontament i busca maneres saludables de gestionar l’estrès. Exemple: Quan em sento aclaparada/da, practico la meditació i la respiració profunda. També trobo útil parlar amb amics propers per obtenir suport.

Quines són les meves pors i limitacions? Enfronta els teus temors per entendre’ls i superar-los. Exemple: Tinc por del rebuig, cosa que m’impedeix expressar les meves opinions obertament; això em genera moltíssima frustració.

Quin tipus de relacions valoro i vull a la meva vida? Reflexiona sobre el paper que exerceixen les relacions en el teu benestar emocional. Exemple: Valoro les relacions basades en la confiança i la comunicació oberta, vull amistats i associacions que fomentin el creixement mutu.

Com em veig a mi mateix/a en el futur? Visualitza el teu jo ideal i considera els passos per arribar-hi. Exemple: Em veig liderant un equip creatiu al meu camp i contribuint a projectes significatius. També visualitzo una vida equilibrada amb temps per a la meva autocura i autodescobriment.

Què em diferencia dels altres? Reconeix els trets únics i com contribueixen a la teva identitat. Exemple: La meva habilitat per trobar solucions creatives als problemes em distingeix. Sempre busco enfocaments innovadors i no convencionals a la meva feina.

Quines són les meves creences sobre l’èxit, el fracàs i la felicitat? Examina les teves creences subjacents i com impacten a les teves eleccions i perspectives. Exemple: Crec que l’èxit va més enllà dels èxits materials; implica trobar significat i contribuir al benestar dels altres. El fracàs és una oportunitat per aprendre, i la felicitat sorgeix de viure autènticament.

Testimoni de Laura L. Juan

Abans de conèixer Karin i la rajada Aura, em sentia perduda a la cruïlla de la meva vida. Les sessions van ser com un mirall que reflectia el meu món interior més profund. En interactuar amb aquests éssers majestuosos, vaig descobrir parts de mi mateixa que mai havia explorat, va ser com si el ramat em guiés cap al meu propòsit, revelant-me l’autenticitat que jeia en el meu cor, gràcies a l’Aura, vaig trobar el meu camí i la certesa i la confiança per caminar-hi.

Així que, endavant, aventurera/o de la vida, abraça l’oportunitat que cada dia presenta. Deixa que l’autoconeixement sigui la teva guia, i considera aquestes eines valuoses com a companyes per ser arquitecta, arquitecte de la teva vida. L’aventura comença ara!

T’invito a visitar la formació Cor salvatge: coneix-te, empodera’t, lidera’t: https://www.auracoaching.cat/ca/project/cor-salvatge/

Deja tu comentario