Skip to main content

Evolutivament el llenguatge del cos ens acompanya des de molt abans de convertir-nos en humans, està fortament vinculat amb la part emocional, intuïtiva i instintiva del nostre cervell, i es desenvolupa principalment en el pla inconscient; D’aquí la seva importància, i també el seu desconeixement.

La nostra espècie no té més de 200.000 anys, però l’origen del nostre llenguatge corporal es remunta a l’aparició dels primers mamífers fa uns 300 milions d’anys, sent el llenguatge no verbal el que més experiència evolutiva acumula i, amb tota probabilitat, la més influent en la nostra conducta.

El cavall, a través de la seva extraordinària sensibilitat i els seus desenvolupats sentits té la capacitat de llegir el llenguatge corporal de qualsevol ser que se li acosti, tant si és de la seva pròpia espècie com si no.

El cavall percep cada ínfim moviment que realitzem: tensió en la mandíbula, arqueig d’espatlles, ritmes respiratoris, postures de pelvis, camp energètic, gestos facials…

A través de les interaccions que tenim amb els cavalls extraiem informació molt valuosa sobre la nostra comunicació no verbal, ja que als èquids no se’ls passa res per alt.

Cada intervenció ens dona l’oportunitat de prendre consciència i de millorar la nostra comunicació no verbal tant a nivell personal com a nivell professional.

Si vols aprendre sobre el teu llenguatge no verbal i les teves expressions facials, així com el que suposen en els altres a través del ramat Aura contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario