Skip to main content

Certifica't com a coach especialista equí

Amb la Certificació Aura i la nostra metodologia única:

En 24 mesos adquireixes les competències core per a desenvolupar aquesta activitat.

Et proporciona les eines per a fer de la teva passió la teva professió.

T'alinees amb el teu propòsit vital:
Ajudar a construir un món millor per a persones i per a cavalls.

+7

anys formant

19

èquids adoptats

Des de 2017 formant a professionals amb una metodologia única i acompanyant a cavalls.

Coneix-nos a través d'elles.

Amb la Metodologia Aura t'endinses en l'Art de l'acompanyament assistit amb cavalls a través del Coaching, PNL, Constel·lacions, Eneagrama, Intel·ligència Emocional, Comunicació no verbal, Coherència Cardíaca i Etologia del Cavall.

Nivell I: Iniciació

Nivell I: Iniciació
Metodologia Aura
Etología del cavall
Coaching I i II
PNL I
Eneagrama I
+ Mentories

Nivell II: Expert

Nivell II: Expert
Constel·lacions I
Intel·ligència Emocional
PNL II
Comunicació no verbal
Eneagrama II
+ Mentories

Nivell III: Especialista

Nivell III: Especialista
Coherència Cardíaca I
Coherència Cardíaca II
PNL III
Constel·lacions II
Eneagrama III
+ Mentories

Centre especialista en formacions assistides amb manada en llibertat, enfocats en el teu desenvolupament com a professional.

A través de la Metodologia Aura adquireixes les competències core per a desenvolupar aquesta meravellosa i fascinant professió.
Ajudant a construir un món millor per a persones i per a cavalls.

T'acompanyen en aquest viatge l'equip equí: Ayla, Sol, Felipe, Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, India-Marah, Kenia, Llampec, Luna i Nur

I l'equip humà

Som un equip multidisciplinari amb passió per acompanyar a les persones, per a fer entre tots, d'aquest món un lloc millor.

“Van arribar a la meva vida i s'hi van quedar. Tenen un talent encomiable en els seus respectius camps enriquint exponencialment les formacions Aura”

Karin CánovasFundadora d'Aura

Aprenem junts en aquesta gran aventura que és viure?

CEO, Founder

Karin Cánovas Bono

“Sigues el canvi que vols veure en el món” Gandhi

Després de més de 14 anys en el món de la consultoria i l’empresa, al capdavant de diferents unitats de negoci, dirigint equips de treball i gestionant grans comptes, segueixo la meva trajectòria professional com a Coach Especialista Equí creant Aura el 2014.

L’amor i la passió pels cavalls, em van portar a connectar amb la meva veritable vocació, dedicant-me plenament a l’acompanyament de persones en els seus viatges cap a viure la vida que volen viure.

Després d’una immersió profunda en el fascinant món de l’acompanyament, indagant en eines de Coaching, Constel·lacions, PNL, Eneagrama, Intel·ligència Emocional, Comunicació no verbal, Coherència Cardíaca i Etologia del cavall; a través de la meravellosa manada Aura i en col·laboració amb grans professionals, creo la Metodologia Aura, obrint-me, el 2017 a impartir formacions assistides junt a manada en llibertat.

Infinita gratitud a cadascuna de les persones que han confiat en nosaltres durant aquest camí, ja que, gràcies a elles, aquest gran somni que és Aura és una realitat.

Em sento profundament agraïda cap a Lluís, Irene, Gemma i Mayte que ens acompanyen en aquesta aventura.

Partner

Lluís Rodríguez González

Pràcticament tota la meva vida ha estat una cerca de comprensió sobre el comportament humà. Passant per nombroses disciplines, primer vaig descobrir l’Eneagrama, l’eina perfecta en la qual poder situar no solament la conducta sinó la motivació i l’espiritualitat que ens porta a transcendir més enllà de la nostra pròpia existència com a individus. Després vaig arribar al món de la Programació Neuro Lingüística (PNL) i vaig poder aprendre com incorporar el coneixement psicològic, és a dir, portar-lo al cos, perquè fins llavors tot quedava en la ment. Tot anava encaixant cada vegada millor.

Després, fa ja uns dotze anys, vaig decidir compartir el meu treball personal mitjançant tallers, cursos i processos individuals; en aquest camí vaig descobrir la metodologia de treball de la Karin amb el seu meravellós equip de cavalls i així vaig poder trobar una nova manera d’aprofundir, aquesta vegada des de la connexió emocional i la ment de camp, per la qual cosa em sento molt agraït amb ells.

Actualment continuo en el meu camí de creixement personal i de descobriment mitjançant el desenvolupament, la recerca i l’aplicació d’aquestes eines. El meu major desig és fer arribar el fruit del meu treball als qui es troben en un procés de superació i desenvolupament personal, compartint tots aquests recursos.

Trainer en PNL, professor acreditat en Eneagrama de la Personalitat, Psicoterapeuta i director d’Eneagrama Obelisc.

El Lluís ens acompanya en els mòduls de PNL i Eneagrama de la Personalitat.

Partner

Gemma García Godall

Llicenciada i Màster en Direcció d’Empreses per Esade, he estudiat a HEC a Paris i a la London Business School però el que més m’ha ensenyat en la vida han estat els reptes i les dificultats. Vaig tenir una reeixida carrera com CEO en una empresa de 400 persones, diversos canvis interns en la companyia ens van portar al límit com a equip i com a persones; anys de molta pressió i estrès, fins que tot va canviar el dia que la meva filla de 8 anys em va dir “Mami no estàs bé, ho veig als teus ulls”.  I vaig entendre que no podia seguir per aquest camí, vaig fer canvis profunds, vaig agafar les regnes de la meva vida i vaig fer el que realment volia i em feia feliç.

El 2015 vaig fundar i ara dirigeixo l’Institut d’Intel·ligència Emocional. Les emocions mouen el món i si no saps gestionar-les et guiaràn elles a tu, sense ni tan sols, adonar-te!

Consellera i consultora en empreses del món de serveis financers.  Experta en Gestió del Talent, equips i cultura corporativa. Formadora en Intel·ligència Emocional i Coach formada sota l’acreditació de l’ICF.

En els meus anys de formació en coaching vaig conèixer a la Karin, vaig compartir el seu somni quan tan sols era un somni i vaig veure com amb la seva força de voluntat i convicció ha creat aquest magnífic projecte de vida que és Aura. Els cavalls perceben les emocions i són grans mestres per a fer-nos comprendre i gestionar les nostres.

Quan estic a Aura puc viure la meva passió de crear oportunitats per a l’aprenentatge i creixement, i al costat de la Karin i la seva manada creem experiències d’aprenentatge úniques.

La Gemma ens acompanya als mòduls d’Intel·ligència Emocional.

Partner

Irene Funes Botia

En realitat, la meva formació inicial va ser fisioteràpia, em vaig especialitzar en neurologia perquè el meu interès en el cervell i el cos humà era la meva major motivació. No obstant això, el meu camí amb la comunicació no verbal va començar quan era molt jove, per una causa familiar vaig haver d’aprendre a comunicar-me sense parlar.

Vaig comprendre que la comunicació va molt més enllà de la parla, que el cos expressa constantment qualsevol pensament, creença i emoció que poguem tenir. És per això que l’estudi del llenguatge no verbal és bàsic per a conèixer-se i per a saber com aportar al món no sols una escolta de la parla, si no, de tot el que la persona que tenim davant vulgui expressar.

Fa sis anys vaig deixar la meva professió de fisioterapeuta per a realitzar formacions, xerrades i tallers sobre comunicació no verbal en diferents àmbits. Vaig arribar fins a la Karin fa uns anys, el món del cavall sempre m’ha atret i em va encantar el missatge que Aura em transmetia. De seguida vam saber veure com connectar les nostres visions, podent així aportar els nostres coneixements i experiències a les persones a través de cavalls en llibertat.

Qualsevol moviment corporal, pot tenir una influència directa en la conducta i emocions de les persones i altres éssers que tenim davant. Aprendre a llegir en llenguatge corporal de les persones del teu voltant, l’efecte que té la velocitat de la parla o dels moviments, indicadors clars de malestar o com a través de les neurones mirall podem, fins i tot, modificar la bioquímica del nostre entorn és realment important per a qualsevol tipus d’interacció amb persones.

La Irene ens acompanya en els mòduls de Comunicació no verbal.

Partner

Mayte Roger

Inspirada per l’experiència personal de que el patiment pot formar part del passat i una vida en estat de Pau és possible, sorgeix la professió a la qual actualment em dedico.  L’essència del treball que realitzo és acompanyar a les persones a descobrir la seva Saviesa Interior a través de la Intel·ligència del Cor i dels Cavalls. Amb la ferma convicció que “Totes les persones som éssers complets, plens de recursos i dissenyats per a caminar per la vida sentint-nos plens”.

Coach Personal i Executiu, Coach amb Cavalls, HeartMath® Certified Trainer, Practitioner PNL, Equinisity Healing Certified, Instructor Internacional d’Equitació N3

Aquest propòsit encaixa perfectament amb el treball que realitza la Karin, amb els cavalls i amb les persones. El profund respecte que brinda als cavalls amb el seu mètode de treball i l’enfocament d’integració de diverses modalitats de desenvolupament personal és el que m’ha inspirat a formar part de la formació d’Aura.

Gràcies Karin.

La Mayte ens acompanya en els mòduls de Coherència Cardíaca.

Segueix el teu cor.

Segueix el teu cor.

Segueix el teu cor.

Segueix el teu cor.

Segueix el teu cor.

Direcció

El Plà del Boix S/N
08180.-Moià
Barcelona
Spain

Dades de Contacte

+(34) 667 41 93 05
aura@auracoaching.cat

Et convido a que descarreguis la presentació: