Skip to main content

Certificació Aura: Especialista en acompanyament asistir amb cavalls en llibertat

Benvinguda/t a la porta d’entrada a un viatge únic d’autodescobriment i mestratge a l’art de l’acompanyament assistit al costat de cavalls en llibertat. La Certificació Aura us submergeix en un univers multidisciplinari que abasta Coaching i PNL, Constel·lacions, Intel·ligència Emocional, Coherència Cardíaca, Comunicació no verbal i Etologia del cavall, tot integrat en una connexió profunda amb aquests magnífics éssers en el seu hàbitat natural.

Imagina un programa de formació que va més enllà de la teoria, que et convida a explorar l’essència mateixa de qui ets com a ésser humà i com a professional. Amb tres nivells progressius: Iniciació, Expert i Especialista, i un període de 24 mesos, t’embarcaràs en un viatge evolutiu que transformarà la teva vida personal i el teu enfocament professional.

Què t’espera a cada nivell?

Nivell I Iniciació: Establiu les bases sobre les quals comences a construir: coaching, PNL i eneagrama.
Nivell II Expert: Aprofundeixes en les disciplines iniciades al primer nivell, i explora noves temàtiques: constel·lacions, intel·ligència emocional i comunicació no verbal, submergint-te en la complexitat de cadascuna.
Nivell III Especialització: El cim del programa!, afegint a la teva caixa d’eines tècniques de coherència cardíaca i on convergeixen totes les disciplines per endinsar-te a la part més intrínseca i subtil de cadascuna.
6 mesos de pràctiques supervisades i mentories a Aura.

Aquesta certificació no només tracta sobre adquirir coneixements teòrics; us porta al camp d’acció, on interactues amb cavalls que provenen del maltractament, l’abandó, l’explotació i la captivitat, rehabilitats i posats en llibertat per viure segons la seva naturalesa. Uns companys d’equip que us acompanyaran durant tot el trajecte, compartint amb tu lliçons vitals per a aquesta meravellosa professió: silenci, quietud, observació, percepció, presència, escolta activa, subtilesa…….

A qui va dirigida aquesta certificació?

Persones del món del cavall que busquen créixer amb ells buscant sempre el seu benestar.
Professionals que desitgen ampliar els seus coneixements i incloure els cavalls en sessió.
Aquells que ja treballen amb cavalls i volen expandir les competències.

Funcionament i Modalitats:

Part teòrica online amb materials exclusius i suport al fòrum de l’escola.
Part pràctica presencial amb els cavalls a Aura.
Modalitats: setmanal, cap de setmana o intensiva.

Data d’inici:

Modalitat cap de setmana: 16 març 2024 al 08 agost 2026
Modalitat setmana: Personalitzada o en grups reduïts.
Modalitat Intensiva: A consultar

Finançament sense interessos:

Inicia la teva travessia avui i paga sense interessos fins a la culminació de la certificació!
Important! Només oferim 6 places per grup. Cada candidat és seleccionat acuradament per formar grups harmoniosos. Cal experiència amb cavalls en maneig peu a terra.

Si els cavalls són la teva veritable passió, si la teva vocació és envers les persones i si fer d’aquest món un lloc millor és un valor important per a tu. Inscriu-te ara a la certificació Aura i sigues part d’aquesta fascinant professió!

Demana més informació per e-mail a formacio@auracoaching.cat o per WhatsApp al +34 667 41 93 05 (Karin).

 

 

Deja tu comentario