Skip to main content

Què és el coaching?

El coaching és l’art de fer preguntes.

Mitjançant preguntes el coach (professional del coaching) acompanya al coachee (client) a prendre consciència del que pensa, la qual cosa sent, com actua, com són les seves relacions, la forma en què gestiona les seves emocions i la seva vida.

El Coaching és una invitació a conèixer-se, a explorar-se, a redescobrir-se, a valorar opcions fins al moment inexistents i inestimables. El Coaching, a través de l’acció condueix al canvi, ajuda a superar bloquejos, pors, creences, transformant el limitant en posibilitador.
Sessió rere sessió el coachee aprèn sobre si mateix, sobre les seves qualitats, habilitats, virtuts, passions, amplia les seves capacitats, emergeixen recursos insospitables per a afrontar les anades i tornades de la vida.

El Coaching bàsicament consisteix a alliberar el potencial de les persones, portar-les allí on mai haguessin imaginat arribar, a través d’una connexió profunda amb els qui són.

Si vols iniciar un procés de coaching contacta per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin).

Deja tu comentario