Skip to main content

Què són les constel·lacions?

Una Constel·lació Familiar és un procés terapèutic que es realitza en grup i que treballa sobre la part més profunda de la nostra consciència. La teoria sobre la qual es basa aquesta tècnica és que les persones posseïm uns certs ancoratges negatius inconscients que ens transmeten sentiments dolorosos i dels quals a vegades no sabem desprendre’ns. Aquests ancoratges ens condueixen sovint a reproduir determinats comportaments o viure unes certes situacions negatives de forma repetida, sense que sapiguem molt bé com solucionar-ho.

Les Constel·lacions Familiars es realitzen amb diverses persones que no posseeixen cap vincle entre si i que assisteixen a una mateixa constel·lació. És important aclarir que encara que les Constel·lacions Familiars es realitzen en grup, no es considera una teràpia de grup com a tal, ja que la dinàmica de treball és molt diferent.

Un procés personal a través de les constel·lacions implica ampliar el coneixement que tenim sobre nosaltres/us mateixes/us, i aquí entra en joc tot allò que al llarg de la vida hem anat excloent, com a emocions d’alta intensitat (culpa, rebuig, frustració, angoixa…), vivències poc agradables (accident, acomiadament, desnonament…), experiències associades al dolor (malaltia, ruptura sentimental, pèrdua d’un ser estimat…), etc. I tot allò a què ens apeguem i vinculem així com el mendigar amor i la necessitat de reconeixement o la necessitat de control.

En les constel·lacions familiars hi ha 3 papers, tots de la mateixa importància: el client, els representants (persones) i el constel·lador (terapeuta).

En les sessions Aura, els representants no són persones, són cavalls, en el pròxim post t’oferim més detalls.

Si vols iniciar un acompanyament a través de constel·laciones contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario