Skip to main content

Què són les constel·lacions amb cavalls?

Com comentem en l’anterior post, en les constel·lacions familiars hi ha 3 papers, tots de la mateixa importància: el client, els representants (persones) i el constel·lador (terapeuta).
En les sessions amb cavalls existeixen els 3 papers, tots ells amb la mateixa rellevància: el client, els representants (els cavalls) i el facilitador.

Com a facilitadors generarem l’espai i les condicions apropiades perquè el client connecti a nivell energètic amb els cavalls que estiguin en sessió; adjudicarà a cadascun un paper i a partir d’aquí els cavalls iniciaran els moviments guaridors oportuns.

Tota la simbologia que representen els cavalls i tot el que ocorre en sessió és una metàfora del que ocorre en la vida del client, i per això les observacions del que ocorre in situ van seguides de preguntes (preguntes poderoses) que submergeixen al client en el seu inconscient.

Els cavalls, des del seu amor incondicional, mostren la forma en la qual el client viu la situació que estigui tractant des d’en l’aquí i l’ara (present i atemporal).
Exposen igual que una obra de teatre el que està passant perquè el client prengui consciència d’això i/o el confirmi.

La decisió de prendre el que emergeix a la llum és responsabilitat del client, així com la decisió del que fer amb la informació rebuda i l’experiència viscuda.

Si vols experimentar un procés a través de les constel·lacions assistides amb cavalls en llibertat contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario