Skip to main content

Què és el coaching amb cavalls?

El coaching amb cavalls és acompanyar a persones a través de la interacció amb cavalls.

Quan en les sessions de coaching participen de forma totalment voluntària un ramat de cavalls que viuen en llibertat, el coachee (client) disposa de connexió directa amb la seva essència.
El cavall li ofereix a cada moment els moviments i els missatges que aquest requereix rebre; el coach (professional del coaching) per la seva part facilita la comunicació entre cavalls i coachee oferint els moviments que realitzen els cavalls acompanyats de la/s pregunta/s poderosa/s perquè el coachee pugui fer la introspecció necessària, a la recerca de la/s resposta/s.

El Coaching amb cavalls porta al coachee al seu univers interior, a la font en la qual habiten totes les respostes a totes les qüestions. Generant-se una interacció de Ser a Ser entre cavall i persona, en una genuïna comunicació de cor a cor.

Iniciar un procés de Coaching al costat d’un ramat de cavalls que viu en llibertat és el començament d’una gran aventura.

“Els cavalls veuen la teva ànima, senten el teu cor i vibren amb la teva energia”. Karin Cánovas

Si vols iniciar un procés de coaching amb cavalls amb nosotr@s contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al 667 41 93 05 (Karin).

Deja tu comentario