Skip to main content
Formacions AuraVideos

Metodologia Aura

By 20/10/2021abril 24th, 2023No Comments2 minutos de lectura
La nostra missió: Ajudar a construir un món millor a través de l’amor dels cavalls.

Perquè això sigui possible hem creat una metodologia pròpia, la qual compartim avui amb tu.

Metodologia creada i dissenyada arran de l’experiència adquirida any rere any, de cadascuna de les vivències que hem tingut cadascun dels membres de la família Aura de manera individual, de manera conjunta en ramat en el nostre dia, dia, i en sessió acompanyant a cadascuna de les persones que han confiat en nosaltres.

Què aprendràs?

  • Bases sobre com garantir el benestar de la manada
  • Qualitats de l’humà que acompanya a uns altres a créixer
  • Qualitats de l’equí que acompanya a humans en el seu creixement
  • Premisses per a l’acompanyament en sessions amb cavalls
  • La relació amb els nostres companys d’equip
  • Com es desenvolupa una sessió Aura

Descripció

En aquest curs trobaràs les bases sobre les quals es fonamenta el treball en Aura, l’acompanyament a persones a través de cavalls que viuen en llibertat.

El nostre acompanyament es realitza en plena naturalesa, amb un ramat de cavalls rescatats del maltractament, l’abandó i l’explotació, els qui han passat per un procés de recuperació física, psíquica i emocional i que ara viuen en llibertat, dedicant-se el 95% del seu temps a ser cavalls complint amb la seva funció biològica. El 5% restant del seu temps l’ofereixen generosament a l’acompanyament de persones en els seus viatges de vida.

El màxim respecte, la plena confiança i l’amor caracteritzen l’acompanyament Aura: Cada membre del ramat decideix participar o no en la sessió, decideix si podem acostar-nos o no, decideix ser o no ser tocat… Sense cap mena de coacció per part de qui facilita la sessió, podent expressar-se com i quan ho consideri: oferint moviments guaridors d’alt impacte per als nostres clients.

Aquest curs està dirigit a tu si ets un/a professional dedicat/a a el acompanyament assistit amb cavalls i vols indagar en noves maneres de treballar al costat dels teus companys/as d’equip. També pot ressonar-te a tu que et trobes a l’inici d’aquesta meravellosa professió i vols conèixer la nostra Metodologia. I a tu, professional de l’acompanyament en general, si tens curiositat sobre el que representa acompanyar a persones en la naturalesa i entre aquests majestuós éssers plens de saviesa.

Accedeix a aquest curs a través de la nostra escola: www.formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario