Skip to main content

L’ésser humà, encara tenint tres centres d’intel·ligència: el centre mental, el centre emocional i el centre visceral viu majoritàriament en la ment, oblidant la resta de centres i en desconnexió amb aquests.

El cavall viu en els centres visceral i emocional, connectant-nos a aquests en el mateix moment que els nostres camps energètics es troben amb els seus.

Cada persona, des de la seva forma base de comportament reacciona automàticament quan està davant el ramat, sent l’escenari perfecte per a la presa de consciència sobre quins són les seves veritables emocions en relació al tema a tractar i sobre quins són les reaccions automàtiques que generen li generen conflictes.

El cavall et transporta de l’EGO a l’ESSÈNCIA.

En breu tindràs a la teva disposició un curs introductori sobre eneagrama en sessió amb cavalls a la nostra escola: www.formacio.auracoaching.cat

I si el que vols és iniciar un procés a través de cavalls que viuen en llibertat a través del eneagrama contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario