Skip to main content

Que han fet els cavalls per mi?

Vaig ser molt afortunada de poder viure una etapa laboro-personal meravellosa, vam trobar-nos un grup de fantàstics professionals a la mateixa empresa, més o menys de la mateixa edat, solters i sense compromisos, fent el que més ens agradava: vendre y negociar

En poc temps treballàvem junts, dinàvem junts, sortíem el cap de setmana junts…. Es van crear vincles i relacions d’amistat molt maques. Al cap de pocs anys uns van plegar, altres van ser acomiadats i el grup es va anar dissolent sense adonar-me de mica en mica vaig anar refugiant-me a la feina per suplir el buit tan gran que van anar deixant aquestes meravelloses persones la meva vida s’havia convertit en treball, treball i treball, i vaig començar a tapar la mancança de sentiments amb coses: comprar-me un pis, un cotxe, roba, viajes…

Al cap d’un temps, m’adonava que per moltes coses que compres no era feliç i l’única afició amb la qual gaudia era anar a la platja, és clar, només a l’estiu, i què fer la resta de l’any?, tenia clar que era important per mi fer quelcom per a la societat, alguna tasca social o cosa per l’estil

Vaig començar a omplir sol·licituds de voluntariat a diferents ONG’s, fins que finalment, a través de la Federació Catalana de Voluntariat vaig començar a fer de voluntària en una Entitat sense ànim de lucre on realitzaven sessions d’Equinoteràpia per a nens amb discapacitats greus; Mai havia fet de voluntària, mai havia treballat amb nens, mai havia tingut relació amb la discapacitat ni tampoc coneixia res de cavalls, tot i així quelcom dins meu va dir-me que endavant

Les primeres setmanes van ser molt dures fins que vaig començar a obrir els ulls i vaig començar a veure el potencial que hi ha dins de cada persona, sigui com sigui i li passi el que li passi. Tots i cadascun de nosaltres fem el millor que podem i sabem dins de les nostres possibilitats i si comptes a l’ajuda externa d’altres persones tots podem anar més enllà. En aquest cas aquests nens i nenes no només tenien l’ajut de les monitores i voluntaris sinó també hi havia cavalls!

El que he vist fer als cavalls per als nens i nenes no pot explicar-se tant fàcilment, creen vincles profunds, no jutgen, escolten el que sentim i el que pensem; Només d’observar-los t’envaeixen emocions, la respiració es relentitza, són calents i suaus, la seva mirada neta, l’energia i potència que els ve de sèrie…

Vaig viure moltes experiències i totes especials, tot i que la que més va impactar-me va ser una nena molt petita amb un autisme greu, ens buscava perquè la portéssim de la mà a on era el seu cavall i la seva primera paraula va ser “arre”; aquell dia….wow!

Al cap de poc temps de començar el voluntariat i havent baixat el ritme a la feina, vaig començar a trobar-me malament, cada día una mica pitjor fins a no tenir forces. Va arribar el moment d’anar al metge i tots a córrer: set mesos de baixa! En aquest temps de meditar sobre el fet fins al moment: treballar molt, menjar malament, vida sedentària… A mes de familia i amics, qui em donava soport emocional eren els cavalls eren la meva il·lusió per millorar una mica cada dia.

En aquell moment vaig començar a saber que el meu futur personal i professional estaria lligat als cavalls. Vaig començar a buscar cursos i clínics per aprendre com són, com funcionen i com podia relacionar-me millor amb ells, després havia de veure com ajuntar el que jo havia fet tota la vida (relacionar-me amb persones) amb els cavalls i no va ser després de més d’any, any i mig que ho vaig tenir clar: Coaching amb cavalls.

Fent pràctiques a diferents centres vaig arribar a Protectora Ade, i: començar a conèixer a cavalls maltractats o abandonats o… De seguida vaig enamorar-me de cada un d’ells, tots diferents i tots especials.

He hagut d’estudiar molt i dur, dedicar-me plenament als cavalls i sacrificar algunes coses importants per a mi, també he pres decisions que m’han fet patir molt. De la mà dels cavalls he modificat els meus hàbits per a tenir una vida més sana que fa que em trobi millor, he trobat la meva passió que res tenia a veure amb el que portava fent, he canviat els talons d’11 centímetres per botes, la ciutat per la muntanya, he ampliat el meu espai vital i el meu cor batega amb més força que mai. Els meus valors també han experimentat transformacions, ja que les meves antigues creences han estat substituïdes per noves, possibilitadores, enriquidores, empoderadores.

Ampliar la visió que tenia sobre mi i el meu entorn i tenir més perspectiva em proporciona alternatives que abans no veia i per tant sóc més lliure.

Quan estic amb ells em sento neta d’ànima, alegre, amb ganes de VIURE; i… aquí estic, amb una manada de onze en un nou i apassionant viatge.

Us donc les gràcies per deixar-me compartir aquestes línies amb vosaltres i dono les gràcies als metges, familia i amics que van estar i estan al meu costat en els moments difícils, als mestres de qui tant he après, aprenc i aprendré, i a cada persona que passa per la meva vida, sempre hi ha una experiència o altra que t’ensenya noves realitats, tantes, com persones sóm en aquest món.

Actualmente y después de más de siete años de andaduría siguiendo los dictámenes de mi corazón, estoy especializada en acompañamiento asistido con caballos en libertad, habiendo creado una metodología propia que aúna distintas disciplinas, todas enfocadas al crecimiento personal y desarrollo profesional: mindfulness, coaching, pnl, constelaciones, inteligencia emocional, comunicación no verbal….

Ara com ara, amb més de 9.000 hores realitzades entre processos personals, grups, equips de treball i formacions, havent creat la meva pròpia metodologia de treball unint diferents disciplines: Mindfulnes, PNL, Coaching, Constel·lacions, Intel·ligència emocional, comunicació no verbal .. .. oferint sessions més profundes, més intenses, més guaridores.

Karin

Si vols que t’acompanyem en la teva reinvensió personal i laboral sol·licita la teva sessió presencial o Online per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al  (Karin)

Forma’t amb nosaltres: formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario