Skip to main content

La consciència emocional és clau en el nostre desenvolupament, les emocions juguen un paper vital en la nostra vida diària a tots els nivells.

El poder accedir a aquest coneixement profund sobre el nostre món emocional ens dona accés a aquesta intel·ligència que actua siguem o no conscients d’ella.

El cavall és un ser emocional amb una intel·ligència emocional extremadament desenvolupada i al costat dels qui podem aprendre sobre nosotr@s mism@s, sobre la nostra emocions i sobre la manera en què ens relacionem amb els altres, amb el món i amb la vida.

El cavall, a través del seu comportament i els seus moviments espejea el que la persona li transmet a través del seu camp electromagnètic, facilitant la presa de consciència immediata i podent prendre decisions des de la llibertat i no des del segrest emocional.

Si vols que t’acompanyem a desenvolupar la teva intel·ligència emocional a travé del ramat Aura contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario