Skip to main content

Participa en la vida del ramat Aura a través de l’esponsorització.

El nostre camí es va iniciar amb l’adopció de Brisa, Ciro, Shanty, Escarlata, Paris i Cronos fa més de 8 anys. Tots ells rescatats per la protectora de cavalls ADE Associació en defensa dels èquids (Fonollosa, Barcelona).

Durant cinc anys van viure en un espai de semi lliberteu recuperant-se a tots els nivells: físic, psíquic, emocional i espiritual; i en poder ampliar el terreny va sorgir l’adopció d’Estrella i Lluna, rescatades novament per ADE en col·laboració amb FAADA Fundació per a l’Assessorament i Acció en defensa dels Animals (Barcelona).

El 01 febrer de 2020 ens traslladem a la llibertat, moment en què s’obren noves oportunitats.

En 2021 i gràcies a les esponsoritzacions vam poder adoptar a Reina, Bombó, Blanqueta i Llampec, estant composta actualment el ramat per Reina, Estrella, Ciro, Shanty, Escarlata, Blanqueta, Bombó, Paris, l’Índia-Marah, Llampec i Lluna, Brisa i Cronos estan amb nosaltres des del cel.

I…a la primavera arriben a Aura dos nous membres: Sol i Nur, dos burritas (mare i filla) rescatades recentment també per FAADA i ADE, iniciant la seva recuperació en el refugi Els Set Cabretes (Tarragona) abans d’entrar a formar part de la família Aura.

Assegurar l’òptim manteniment del ramat i ampliar el número dels seus membres per a col·laborar en la recuperació d’èquids rescatats del maltractament, l’abandó, l’explotació i la captivitat requereix disposar de recursos i suport. Per això et proposem col·laborar amb Aura com sponsor.

 

De quina forma pots ajudar com sponsor?

1.- Assumint l’esponsorització completa d’un èquid: 200€/mes

2.- Compartint esponsorització amb un altre sponsor: 100€/mes

3.- Compartint esponsorització amb uns altres sponsors: 50€/mes

4.- Amb una portación de 25€/mes

5.- Amb una aportació de 5€/mes

Què t’aporta ser sponsor?

.- Ajudar a construir un món millor amb la teva solidaritat.

.- Formar part d’un projecte que contribueix a retornar a la naturalesa a aquests meravellosos i majestuosos éssers, que alhora acompanyen a créixer a les persones.

.- Les opcions 1, 2, 3 t’ofereixen trobades amb uns altres sponsors i amb el ramat 6 dies a l’any. I les opcions 1 i 2 t’ofereixen a més trobades privades amb el ramat.

.- L’opció 4 t’ofereix accés al ramat 3 dies a l’any.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres contacta’ns per e-mail a aura@aurcoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin).

Deja tu comentario