You are currently viewing Cor de Reina

Cor de Reina

Cor de Reina és una formació composta de diferents sessions orientada a l’empoderament femení. Una proposta per descobrir-te, per saber quin és el teu lloc i el teu rol dins del nucli familiar, vida professional, així com a la societat.

La dona és creadora i donadora de vida: l’única que pot donar vida a un altre ésser; posseïdora d’una força especial que es manifesta mitjançant aquesta capacitat. Encara sense ser mare, la dona pot aplicar aquesta capacitat a aquells àmbits de la vida que vulgui.

La dona és símbol d’intel·ligència i de fortalesa, amb una gran capacitat per superar les adversitats que la vida li proposa.

La dona té la facultat d’assumir responsabilitats i obligacions, així com aconseguir nous reptes mantenint la seva delicadesa, subtilesa i feminitat, el gran repte en la societat que vivim: ser i actuar des de la nostra feminitat.

Coneixerem i explorarem l’energia Yin, una energia expansiva connectada amb la lluna i amb la dona, i la Yang, energia contractiva connectada amb el Sol i amb l’home, equilibrant totes dues perquè l’alquimista que ets reneixi en tu.

A les sessions de la formació et proposem un viatge per assumir el teu poder personal, desenvolupant autoestima i autoconfiança, descobrint i/o potenciant habilitats, qualitats, virtuts i talents, per arribar a descobrir allò que et fa única.

Què aprendràs

-Connectar amb el femení que hi ha en tu
-Expandir la teva feminitat
-Integrar el teu poder transformador i regenerado
-Equilibrar masculí i femení
-Sentir-te lliure

Descripció

Aquesta formació et proposa un viatge al llarg d’aquests dos dies íntegrament dedicats a compartir la saviesa ancestral de les egües de la rajada Aura, base fonamental per a la vida.

Sol, Reina, Estrella, Shanty, Escarlata, Blanqueta, India-Marah, Luna i Nur t’acompanyaran al teu univers Yin, i Ciro, Bombó, Paris i Retruc al teu univers Yang.

Dates: 29 i 30 d’octubre 2022
Horari: de 09:30 ha 18:00 h

La inversió és de 525€ e inclou pensió completa.

T’esperem amb gran il·lusió.

Deixa un comentari