Skip to main content

l cavall, amb el seu gran cor, s’ha revelat com un meravellós biofeedback natural de coherència.

Els cavalls, en el seu hàbitat natural viuen en coherència i sincronia, acumulant potencial energètic per a quan ve el depredador. Són molt conscients de la seva energia, d’on i com la inverteixen.

Viure en coherència és vital per a la seva supervivència i evolució, d’igual manera que ho és per a l’ésser humà.

Mantenir estats prolongats d’estrès fa que en el nostre organisme s’instal·li la manera supervivència, una cosa desastrosa per a la nostra psique, cos, relacions personals i entorn professional.

El cavall vol al seu costat altres cavalls, sempre que estiguin en coherència i sincronia amb la resta, en estar entre humans vol el mateix.

El camp electromagnètic del seu cor, en interactuar amb el nostre, escaneja el nostre nivell de coherència cardíaca i el cavall decideix si estar al costat de nosaltres és segur per a ell o no.

De ser segur compartirà la seva coherència amb nosaltres i els nostres cors se sincronitzaran, brindant-nos l’oportunitat de viure una experiència única i irrepetible, i aportant-nos les claus per a una major eficiència física i psíquica.

Si vols iniciar un procés personal i/o professional per a augmentar la teva coherència cardíaca a través de la naturalesa i un ramat que viu en llibertat contacta’ns per e-mail a aura@auracoaching.cat o per telèfon al +34 667 41 93 05 (Karin). Sessions presencials i en línia.

Deja tu comentario