Skip to main content
Formacions AuraVideos

Bases del coaching amb cavalls, en llibertat

By 02/02/2022setembre 13th, 2023No Comments2 minutos de lectura
Vivim temps complexos en els quals la vida ens fa plantejar algunes qüestions, qüestions com ara Qui soc? Estic en un camí personal i/o professional que de veritat em fa feliç? Si m’atrevís a somiar, com em sentiria?

Entre els recursos i els suports que podem oferir-te per a respondre-les es troba el coaching assistit amb cavalls en llibertat, un art al qual Aura estem feliços de contribuir

Des de la llibertat que cadascun dels membres del ramat Aura viu, sent i vibra t’acompanyem a empoderar-te i…. Sentir-te lliure per a viure la vida que vols viure!

Què aprendràs?

Mòdul I: Metodologia Aura
Módulo IV: Models GROW, SMART i OUTCOME
Mòdul II: Història i bases del Coaching
Mòdul V: Creences Limitants, Zona Confort i Aprenentatge
Mòdul III: Competències clau del Coach Especialista Equí
Mòdul VI: Aplicació del Coaching en sessions amb cavalls en llibertat

Descripció

En transitar cadascun dels sis mòduls dels quals consta aquest curs aniràs endinsant-te en aquesta meravellosa professió.

A través de les anotacions t’oferim detalladament la base teòrica, mentre que a través dels vídeos responem a les qüestions que sorgeixen de la teva lectura, facilitant-te en el mòdul VAIG VEURE un manual d’activitats per a poder iniciar-te a viure la vida que vols viure en l’àmbit personal, alhora que en l’apassionant món de l’acompanyament assistit amb cavalls en llibertat en l’àmbit professional si fos el cas.

Un curs dirigit a professionals de l’acompanyament: coaches, terapeutes, psicòlegs, assistents socials, professors, directors d’equips…i tota persona que vulgui desenvolupar el seu potencial.

La vida en si mateixa i el caminar per ella és el teu gran aprenentatge, la vida en companyia d’un coach i els seus companys d’equip els cavalls t’acompanyen al fet que aquesta vida, aquest caminar i aquest aprenentatge siguin més fàcils, més lleugers, més frescos, més estimulants i sobretot més enriquidors, evolucionant com a persona i com Ser.

Aquest curs inclou La Metodologia Aura.

Accedeix a aquest curs a través de l’Escola Aura: www.formacio.auracoaching.cat

Deja tu comentario